Followers

Friday, July 27, 2012

Hadiah interngship dari Abah~

Salam,


Salam ramadhan buat semua ^______^)v
Err, saya sudah ada handphonggg canggih!!~ hee.. terEksaited.

Hadiah interngship dari abah.. 
Abah: "abah pun nk bagi adiah.. bukan boss je.." 
haha..Terima kasih abahhhh ku sayang >.<.. I Love U 2, 3, 4eva~ Actually, aku dah pasang niat nak grad dgn handphongg yg lamaa tu.. tapi abah dah bagi hadiah, so tukar niat laa.. hee


Jangan bersedih taw handphongg lama.. awak dah banyak berjasa terhadap saya.. sy x kan buang awak, saya akan simpan awak cantek2 dlm kotak.. bye2. 


2 comments:

farah dillah safna saifullah said...

aikkkkk... niat dah berubah ye kak dila~ haha dulu bukan main tegas nak grad ngan phone nokia~ huuhu =P

farah dillah safna saifullah said...
This comment has been removed by a blog administrator.